Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

ЈСП со важно соопштение за граѓаните: В петок и сабота ЈСП ќе сообраќа со изменет возен ред

-Реклама-

Поради верскиот празник Богојавление (Водици), утре (19 јануари), јавниот превоз на ЈСП Скопје ќе функционира по неделен возен ред, а исклучок ќе бидат линиите 18А, 32, 51, 56, 56А, 70, 74, 81, 118 и 180 кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.

Реклама
-Реклама-

Во сабота, 20 јануари, ќе се вози по неделен возен ред, со исклучок на посочените линии, кои ќе функцинираат по саботен возен ред.

-Реклама-

Во  петок (19.01.2024 год) дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и таа во „ Ѓорче Петров“, а во сабота (20.01.2024 год) сите ќе работат со вообичаеното работно време.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ЈСП со важно соопштение за граѓаните: В петок и сабота ЈСП ќе сообраќа со изменет возен ред

Реклама

Поради верскиот празник Богојавление (Водици), утре (19 јануари), јавниот превоз на ЈСП Скопје ќе функционира по неделен возен ред, а исклучок ќе бидат линиите 18А, 32, 51, 56, 56А, 70, 74, 81, 118 и 180 кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.

Во сабота, 20 јануари, ќе се вози по неделен возен ред, со исклучок на посочените линии, кои ќе функцинираат по саботен возен ред.

Во  петок (19.01.2024 год) дежурни од 7 до 14 часот ќе бидат билетарниците на Транспортен центар и таа во „ Ѓорче Петров“, а во сабота (20.01.2024 год) сите ќе работат со вообичаеното работно време.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО