Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Бојмацалиев: Бог се јави – нека светлината и мирот на Водици ве следат во сите денови кои доаѓаат

-Реклама-
-Реклама-

Бојмацалиев Митко со објава на социјалните мрежи:

Реклама

Почитувани граѓани од православна вероисповед, Ви го честитам празникот Богојавление Водици, ден на Крштевањето на Исус Христос во реката Јордан, како симбол на прочистување на гревот.

-Реклама-

Нека ни биде потсетник за обновување на нашите духовни и морални вредности и нè инспирира да се стремиме кон подобра и посветла иднина за нашата земја.

Ви посакувам среќен празник, исполнет со радост, здравје и благосостојба. Нека светлината и мирот на Водици ве следат во сите денови кои доаѓаат.

Бог се јави!

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Бојмацалиев: Бог се јави – нека светлината и мирот на Водици ве следат во сите денови кои доаѓаат

Реклама

Бојмацалиев Митко со објава на социјалните мрежи:

Почитувани граѓани од православна вероисповед, Ви го честитам празникот Богојавление Водици, ден на Крштевањето на Исус Христос во реката Јордан, како симбол на прочистување на гревот.

Нека ни биде потсетник за обновување на нашите духовни и морални вредности и нè инспирира да се стремиме кон подобра и посветла иднина за нашата земја.

Ви посакувам среќен празник, исполнет со радост, здравје и благосостојба. Нека светлината и мирот на Водици ве следат во сите денови кои доаѓаат.

Бог се јави!

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО