Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

17 годишниот Ѓорги Николовски прв стигна до крстот во Скопје: Господ е голем, да се обедини Македонија и македонскиот народ

-Реклама-
-Реклама-

Во Скопје имаше над 150 пријавени верници за светиот крст во водите на Вардар во Скопје, каде поглаварот на МПЦ-ОА, г.г. Стефан ги осветуваше водите на реката Вардар.

Реклама

Меѓу најсреќните кој го фати крстот е 17 годишниот Ѓорги Николовски.

-Реклама-

„Се најдобро за сите, Господ е голем, Господ гледа се, сите да имаат единство и да се обедини Македонија и македонскиот народ“, кажа тој по фаќањето на крстот.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

17 годишниот Ѓорги Николовски прв стигна до крстот во Скопје: Господ е голем, да се обедини Македонија и македонскиот народ

Реклама

Во Скопје имаше над 150 пријавени верници за светиот крст во водите на Вардар во Скопје, каде поглаварот на МПЦ-ОА, г.г. Стефан ги осветуваше водите на реката Вардар.

Меѓу најсреќните кој го фати крстот е 17 годишниот Ѓорги Николовски.

„Се најдобро за сите, Господ е голем, Господ гледа се, сите да имаат единство и да се обедини Македонија и македонскиот народ“, кажа тој по фаќањето на крстот.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО