Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Генијален трик: Додадете гo ОВОЈ ЗАЧИН во машината за перење, ефектот ќе ве воодушеви!

-Реклама-

Дали некогаш сте се обиделе да ставите црн пипер во машината за перење?

Реклама
-Реклама-

Ставањето зрна црн пипер во барабанот на машината за перење изгледа како чудна идеја. Ова не е грешка. Тоа е стар и природен начин да ја спасиме нашата омилена облека од избелување и од губење на нејзината боја. Тоа не е само ефикасно, туку и ефтино. Повеќе нема да треба да купуваме силни хемиски агенси кои можат да ја преоптоварат структурата на деликатни ткаенини.

-Реклама-

Овој едноставен трик се препорачува при перење обоена облека. Запомнете да не ја поставувате температурата премногу висока.

Како да користите црн пипер при перење? Доволно е да истурете една лажичка зачини во барабанот на машината за перење. Откако ќе ја извадите облеката од барабанот, не заборавајте добро да ја протресете – на овој начин ќе ги отстраниме останатите зрна.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Генијален трик: Додадете гo ОВОЈ ЗАЧИН во машината за перење, ефектот ќе ве воодушеви!

Реклама

Дали некогаш сте се обиделе да ставите црн пипер во машината за перење?

Ставањето зрна црн пипер во барабанот на машината за перење изгледа како чудна идеја. Ова не е грешка. Тоа е стар и природен начин да ја спасиме нашата омилена облека од избелување и од губење на нејзината боја. Тоа не е само ефикасно, туку и ефтино. Повеќе нема да треба да купуваме силни хемиски агенси кои можат да ја преоптоварат структурата на деликатни ткаенини.

Овој едноставен трик се препорачува при перење обоена облека. Запомнете да не ја поставувате температурата премногу висока.

Како да користите црн пипер при перење? Доволно е да истурете една лажичка зачини во барабанот на машината за перење. Откако ќе ја извадите облеката од барабанот, не заборавајте добро да ја протресете – на овој начин ќе ги отстраниме останатите зрна.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО