Friday, February 23, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Одземени сите лични документи на Ѓорге Давид поради сообраќајката кај Табановце

-Реклама-

По предлог на Основното јавно обвинителство Куманово на странскиот државјанин кој учествуваше во тешката сообраќајна несреќа кај Табановце му се определени мерки на претпазливост – привремено одземање на патна и друга исправа (лична карта и возачка дозвола) за преминување на државната граница и обврска да се јавува во Судот, информираат од Јавното обвинителсво во Скопје.

Реклама
-Реклама-

Ова следува по тешката сообраќајна несреќа која се случи викендов во Македонија, во која една жена го загуби животот.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Одземени сите лични документи на Ѓорге Давид поради сообраќајката кај Табановце

Реклама

По предлог на Основното јавно обвинителство Куманово на странскиот државјанин кој учествуваше во тешката сообраќајна несреќа кај Табановце му се определени мерки на претпазливост – привремено одземање на патна и друга исправа (лична карта и возачка дозвола) за преминување на државната граница и обврска да се јавува во Судот, информираат од Јавното обвинителсво во Скопје.

Ова следува по тешката сообраќајна несреќа која се случи викендов во Македонија, во која една жена го загуби животот.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО