Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Македонската полиција трага по 17-годишник

-Реклама-
-Реклама-

На 23.01.2024 во 14.00 часот во Полициската станица Карпош, од Јавна установа за згрижување на деца било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник, 17-годишниот Ч.С., кој и претходно се оддалечувал и бил враќан, извести МВР.

Реклама

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Македонската полиција трага по 17-годишник

Реклама

На 23.01.2024 во 14.00 часот во Полициската станица Карпош, од Јавна установа за згрижување на деца било пријавено дека од установата се оддалечил нивниот штитеник, 17-годишниот Ч.С., кој и претходно се оддалечувал и бил враќан, извести МВР.

Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО