Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

(ВИДЕО) Така прават во Африка: Редарите сериозно си ја сфатија задачата!

-Реклама-

На Африканскиот Куп на нации сè е поинаку од каде било на друго место. Дури и претресот на навивачи на влезот на стадионот.

Реклама
-Реклама-

Купот на нации (КАН) и оваа година досега донесе неверојатни пресврти, прослави, смеа и солзи… Но, ни донесе и нешто на што не сме навикнати. Претресот на влезот на стадионот не е ништо ново. Напротив. Тоа е едноставно нешто што се зема здраво за готово и низ кое секој навивач рутински го поминува.

-Реклама-

Редарот ќе ги пребара џебовите, ќе ја погледне чантата дали има нешто, ќе постави рутински прашања и ќе ги пушти. Освен во Африка.

Таму тоа ќе го направи личност во воена униформа, и тоа крајно темелно и посветено. Видеото од влезот на стадионот во Брегот на слоновата коска стана вирално на социјалните мрежи.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Така прават во Африка: Редарите сериозно си ја сфатија задачата!

Реклама

На Африканскиот Куп на нации сè е поинаку од каде било на друго место. Дури и претресот на навивачи на влезот на стадионот.

Купот на нации (КАН) и оваа година досега донесе неверојатни пресврти, прослави, смеа и солзи… Но, ни донесе и нешто на што не сме навикнати. Претресот на влезот на стадионот не е ништо ново. Напротив. Тоа е едноставно нешто што се зема здраво за готово и низ кое секој навивач рутински го поминува.

Редарот ќе ги пребара џебовите, ќе ја погледне чантата дали има нешто, ќе постави рутински прашања и ќе ги пушти. Освен во Африка.

Таму тоа ќе го направи личност во воена униформа, и тоа крајно темелно и посветено. Видеото од влезот на стадионот во Брегот на слоновата коска стана вирално на социјалните мрежи.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО