Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

ГОЛЕМА ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ВО СКОПЈЕ: Полицијата утринава врши серија претреси и апси

-Реклама-

Полицијата утринава врши серија претреси и апси членови на криминален клан од Грчец, кои се поврзани со трговија со дрога и убиства, дознава МИА.

Реклама
-Реклама-

Претреси се прават во Грчец, Дуќанџик, Чаир и други локации. Според информации на МИА, веќе има неколкумина уапсени, а акцијата е се уште во тек.

-Реклама-

Во текот на денот, по завршување на акцијата, се очекуваат повеќе детали од полицијата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

ГОЛЕМА ПОЛИЦИСКА АКЦИЈА ВО СКОПЈЕ: Полицијата утринава врши серија претреси и апси

Реклама

Полицијата утринава врши серија претреси и апси членови на криминален клан од Грчец, кои се поврзани со трговија со дрога и убиства, дознава МИА.

Претреси се прават во Грчец, Дуќанџик, Чаир и други локации. Според информации на МИА, веќе има неколкумина уапсени, а акцијата е се уште во тек.

Во текот на денот, по завршување на акцијата, се очекуваат повеќе детали од полицијата.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО