Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Харис Џиновиќ се разведува по 10 години брак

-Реклама-
-Реклама-

Како што дознава ПИНК.РС, една од најпознатите естрадни двојки, Харис и Мелина Џиновиќ решиле да стават точка на деценискиот брак.

Реклама

Иако емотивната врска ја започнаа во 2002 година и имаат две деца, синот Кан и ќерката Џина, тие се венчаа 12 години подоцна.

-Реклама-

-Мелина и Харис се одлучија за спогодбен развод, бидејќи нивната врска веќе некое време не оди добро. Тие ја донесоа најдобрата можна одлука за нив и нивните деца во моментов. Харис веќе се иселил од нивната вила, а Мелина останала таму со децата. Процесот на развод е во тек, а подоцна ќе се утврди како ќе се распредели имотот меѓу нив, открил за Пинк.рс добро упатен извор близок до семејството Џиновиќ.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Харис Џиновиќ се разведува по 10 години брак

Реклама

Како што дознава ПИНК.РС, една од најпознатите естрадни двојки, Харис и Мелина Џиновиќ решиле да стават точка на деценискиот брак.

Иако емотивната врска ја започнаа во 2002 година и имаат две деца, синот Кан и ќерката Џина, тие се венчаа 12 години подоцна.

-Мелина и Харис се одлучија за спогодбен развод, бидејќи нивната врска веќе некое време не оди добро. Тие ја донесоа најдобрата можна одлука за нив и нивните деца во моментов. Харис веќе се иселил од нивната вила, а Мелина останала таму со децата. Процесот на развод е во тек, а подоцна ќе се утврди како ќе се распредели имотот меѓу нив, открил за Пинк.рс добро упатен извор близок до семејството Џиновиќ.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО