Sunday, June 16, 2024
17.8 C
Skopje

Вечерва е „Волчја месечина“: Eве што никако не треба да правите

-Реклама-

Денешната полна месечина, која воедно е и прва годинава, се нарекува и полна месечина на волкот.

Реклама

Веројатно веќе знаете дека за време на полна месечина нашите емоции стануваат најинтензивни и го достигнуваат својот врв.

-Реклама-

Полната месечина на Волкот е позната по тоа што фрла светлина врз нашите длабоки рани и ни помага да станеме свесни на кои делови од себе треба да посветиме повеќе внимание.

-Реклама-

Од друга страна, ќе ја почувствуваме и енергијата на самоуверениот Лав, кој понекогаш тешко ја прифаќа болката, бидејќи ја доживува како еден вид пораз. Затоа е особено важно во ова време да посветиме доволно време на нашите чувства и да не си дозволиме да го потиснеме она што треба да го обработиме заради сопствената гордост, пренесува магазинот City.

Има работи што е добро да се прават за време на Месечината на Волкот – наградете се за вашите досегашни напори; обрнете внимание на вашите чувства; одвојте доволно време за себе, поставете граници во односите.

Но, листата на што не треба да се прави е посилна. Избегнувајте импулсивни одлуки. Не ги потиснувајте вашите чувства. Избегнувајте непромислена комуникација. Откажете се од активностите кои ви ја трошат енергијата.

Полната Месечина во знакот Лав ни носи посебна енергија која доколку знаеме да ја искористиме ќе ни помогне самоуверено да застанеме зад себе и да откриеме скриени делови од себе на кои им треба нашето внимание.

Лавот ни носи дополнителна мерка на самодоверба, што го прави одлично време за разни презентации, јавни настапи и разговори за кои се одлучуваме веќе некое време. Воедно, оваа полна месечина е одлична можност да си посветиме повеќе време на себе и малку да се разгалиме.

Од друга страна, огнениот Лав може да биде прилично непромислен. Во тоа време, брзо може да се случи да направиме или да кажеме нешто за што подоцна би зажалиле. Затоа е важно мирно и смислено да влегувате во разговорите и да не си дозволите да направите грешка во момент на слабост.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Вечерва е „Волчја месечина“: Eве што никако не треба да правите

-Реклама-

Денешната полна месечина, која воедно е и прва годинава, се нарекува и полна месечина на волкот.

Реклама

Веројатно веќе знаете дека за време на полна месечина нашите емоции стануваат најинтензивни и го достигнуваат својот врв.

Полната месечина на Волкот е позната по тоа што фрла светлина врз нашите длабоки рани и ни помага да станеме свесни на кои делови од себе треба да посветиме повеќе внимание.

Од друга страна, ќе ја почувствуваме и енергијата на самоуверениот Лав, кој понекогаш тешко ја прифаќа болката, бидејќи ја доживува како еден вид пораз. Затоа е особено важно во ова време да посветиме доволно време на нашите чувства и да не си дозволиме да го потиснеме она што треба да го обработиме заради сопствената гордост, пренесува магазинот City.

Има работи што е добро да се прават за време на Месечината на Волкот – наградете се за вашите досегашни напори; обрнете внимание на вашите чувства; одвојте доволно време за себе, поставете граници во односите.

Но, листата на што не треба да се прави е посилна. Избегнувајте импулсивни одлуки. Не ги потиснувајте вашите чувства. Избегнувајте непромислена комуникација. Откажете се од активностите кои ви ја трошат енергијата.

Полната Месечина во знакот Лав ни носи посебна енергија која доколку знаеме да ја искористиме ќе ни помогне самоуверено да застанеме зад себе и да откриеме скриени делови од себе на кои им треба нашето внимание.

Лавот ни носи дополнителна мерка на самодоверба, што го прави одлично време за разни презентации, јавни настапи и разговори за кои се одлучуваме веќе некое време. Воедно, оваа полна месечина е одлична можност да си посветиме повеќе време на себе и малку да се разгалиме.

Од друга страна, огнениот Лав може да биде прилично непромислен. Во тоа време, брзо може да се случи да направиме или да кажеме нешто за што подоцна би зажалиле. Затоа е важно мирно и смислено да влегувате во разговорите и да не си дозволите да направите грешка во момент на слабост.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО