Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

27 јануари 2024 година, Свети Сава неработен ден за граѓаните припадници на српската заедница

-Реклама-
-Реклама-

Свети Сава, 27 јануари (сабота) е неработен ден за граѓаните припадници на српската заедница во Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Реклама

Од Министерството на граѓаните припадници на српската заедница им го честитаат празникот Свети Сава.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

27 јануари 2024 година, Свети Сава неработен ден за граѓаните припадници на српската заедница

Реклама

Свети Сава, 27 јануари (сабота) е неработен ден за граѓаните припадници на српската заедница во Република Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на граѓаните припадници на српската заедница им го честитаат празникот Свети Сава.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО