Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Скопјани личните карти и возачките дозволи ќе ги добиваат на домашна адреса

-Реклама-

Министерство за внатрешни работи известува дека со цел да се олесни и забрза процесот на промена на личните документи, започна со имплементација на пилот проект на територијата на Скопје за доставување на готови лични карти и возачки дозволи на домашна адреса, преку полициските станици.

Реклама
-Реклама-

Оттаму напоменуваат дека овој пилот проект се спроведува само во Скопје.

-Реклама-

Од МВР известуваат дека во сабота (27.01.2024) ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектите во Беко и МРТВ (од 08 до 16 часот)..

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Скопјани личните карти и возачките дозволи ќе ги добиваат на домашна адреса

Реклама

Министерство за внатрешни работи известува дека со цел да се олесни и забрза процесот на промена на личните документи, започна со имплементација на пилот проект на територијата на Скопје за доставување на готови лични карти и возачки дозволи на домашна адреса, преку полициските станици.

Оттаму напоменуваат дека овој пилот проект се спроведува само во Скопје.

Од МВР известуваат дека во сабота (27.01.2024) ќе работат шалтерите за издавање на готови документи во објектите во Беко и МРТВ (од 08 до 16 часот)..

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО