Saturday, February 24, 2024
13.8 C
Skopje
spot_img

Хрватскиот претседател за случајот на Северина: „Тоа дете до сега сигурно полудело“

-Реклама-

Претседателот на Хрватска, Зоран Милановиќ не остана рамнодушен да ја прокоментира одлуката на Врховниот суд да и го одземе старателството над синот на пејачката Северина Вучковиќ.

Реклама
-Реклама-

Не навлагам во материјата, не знам. Девет години трае оваа борба, тоа дете најверојатно веќе полудело, вели Милановиќ.

-Реклама-

Тој ја спомена и одлуката на Врховниот суд.

-Не знам какви му се мајката и таткото на детето, но каде се судовите? На кого да смета народото ако не на нив? Претседателот на Врховниот суд никаде го нема? Можеби треба да се промени нешто во уставот, изјавил претседателот на Хрватска.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Хрватскиот претседател за случајот на Северина: „Тоа дете до сега сигурно полудело“

Реклама

Претседателот на Хрватска, Зоран Милановиќ не остана рамнодушен да ја прокоментира одлуката на Врховниот суд да и го одземе старателството над синот на пејачката Северина Вучковиќ.

Не навлагам во материјата, не знам. Девет години трае оваа борба, тоа дете најверојатно веќе полудело, вели Милановиќ.

Тој ја спомена и одлуката на Врховниот суд.

-Не знам какви му се мајката и таткото на детето, но каде се судовите? На кого да смета народото ако не на нив? Претседателот на Врховниот суд никаде го нема? Можеби треба да се промени нешто во уставот, изјавил претседателот на Хрватска.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО