Tuesday, July 23, 2024
33.8 C
Skopje

Ужас во Србија: Ја силyвaл ќерка си од 6 години и ги објавувал снимките

-Реклама-

Н.Д. (45) – жител од околината на Нови Пазар кој со години сексуално ја злоставувал својата ќерка (13) е откриен откако полицијата кон крајот на декември минатата година уапсила неколку педофили во акцијата „Армагедон“ и во нивните компјутери пронашла ужасни фотографии и видеа, кои тој им продал.

Реклама

„Таткото од пеколот“ е откриен во продолжението на акцијата „Армагедон“, поточно откако на 27 декември во шест градови во Србија беа уапсени педофили, а потоа детално беа прегледани компјутерите кои беа одземени на тој начин.

-Реклама-

Полицијата ги прегледала компјутерите и ги утврдила ИП адресите од кои се испраќаат педофилските фотографии и видеа, а со тоа било утврдено дека дел од фотографиите се испратени од Србија.

-Реклама-

Одвратните фотографии го покажуваат ужасното малтретирање на мало девојче кое орално задоволува постар маж.

Истрагата утврдила дека станува збор за снимки направени од Н.Д. од околината на Нови Пазар и дека со години сексуално ја злоставувал својата ќерка која сега има 13 години.

Тој во неколку наврати ја снимал својата сексуална врска со ќерката, а потоа тие фотографии и видеа ги проследувал на социјалните мрежи и како што се испоставил ги продавал на педофили за само 10 долари.

Тој е уапсен во заедничка акција на белградската криминалистичка полиција и полицијата од Нови Пазар и се наоѓа во притвор во Белград.

Според информациите од Министерството за внатрешни работи на Србија, постои сомневање дека од 6-годишна возраст ја терал ќерка си на сексуален однос

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Ужас во Србија: Ја силyвaл ќерка си од 6 години и ги објавувал снимките

-Реклама-

Н.Д. (45) – жител од околината на Нови Пазар кој со години сексуално ја злоставувал својата ќерка (13) е откриен откако полицијата кон крајот на декември минатата година уапсила неколку педофили во акцијата „Армагедон“ и во нивните компјутери пронашла ужасни фотографии и видеа, кои тој им продал.

Реклама

„Таткото од пеколот“ е откриен во продолжението на акцијата „Армагедон“, поточно откако на 27 декември во шест градови во Србија беа уапсени педофили, а потоа детално беа прегледани компјутерите кои беа одземени на тој начин.

Полицијата ги прегледала компјутерите и ги утврдила ИП адресите од кои се испраќаат педофилските фотографии и видеа, а со тоа било утврдено дека дел од фотографиите се испратени од Србија.

Одвратните фотографии го покажуваат ужасното малтретирање на мало девојче кое орално задоволува постар маж.

Истрагата утврдила дека станува збор за снимки направени од Н.Д. од околината на Нови Пазар и дека со години сексуално ја злоставувал својата ќерка која сега има 13 години.

Тој во неколку наврати ја снимал својата сексуална врска со ќерката, а потоа тие фотографии и видеа ги проследувал на социјалните мрежи и како што се испоставил ги продавал на педофили за само 10 долари.

Тој е уапсен во заедничка акција на белградската криминалистичка полиција и полицијата од Нови Пазар и се наоѓа во притвор во Белград.

Според информациите од Министерството за внатрешни работи на Србија, постои сомневање дека од 6-годишна возраст ја терал ќерка си на сексуален однос

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО