Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

Разрешена директорката на Инфективна, Фадил Цана е нов директор

-Реклама-

Нов директор на Клиниката за инфективни болести од вчера е д-р Фадил Цана.

Реклама

Д-р Цана, инфектолог на Клиниката, го презема местото на д-р Милена Стевановиќ, која седум години беше директор на инфективната клиника, опфаќајќи го и периодот на пандемијата со Ковид – 19.

-Реклама-

Засега нема информации за причината за смена на д-р Стевановиќ и назначувањето на д-р Цана.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Разрешена директорката на Инфективна, Фадил Цана е нов директор

-Реклама-

Нов директор на Клиниката за инфективни болести од вчера е д-р Фадил Цана.

Реклама

Д-р Цана, инфектолог на Клиниката, го презема местото на д-р Милена Стевановиќ, која седум години беше директор на инфективната клиника, опфаќајќи го и периодот на пандемијата со Ковид – 19.

Засега нема информации за причината за смена на д-р Стевановиќ и назначувањето на д-р Цана.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО