Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

Протекоа детали од судењето на родителите на момчето убиец Коста

-Реклама-

Во Вишиот суд во Белград вчера започна судењето на родителите на Коста Кецмановиќ, а според неофицијални информации на српските медиуми, тие се изјасниле за невини.

Реклама

Во текот на рочиштето беше прочитано обвинението и беа дадени воведни зборови, а денес се очекува да ја изнесат одбраната.

-Реклама-

И покрај тоа што судијата судењето го затвори за јавноста, детали протекуваат во српските медиуми.

-Реклама-

Па така, според пишувањата, родителите на Коста на почетокот на судењето плачеле.

Зад нив седеле родителите на жртвите на нивниот син, а беа присутни и сопственикот на стрелиштето каде момчето вежбало гаѓање и тренерот кои се обвинети во обвинителниот акт на Вишото јавно обвинителство.

При излегувањето од судницата, судските редари им дозволиле на сопружниците да се гушнат, а како што јавува репортерот на „Блиц“ од местото на настанот, и двајцата плачеле и се гушкале неколку секунди.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Протекоа детали од судењето на родителите на момчето убиец Коста

-Реклама-

Во Вишиот суд во Белград вчера започна судењето на родителите на Коста Кецмановиќ, а според неофицијални информации на српските медиуми, тие се изјасниле за невини.

Реклама

Во текот на рочиштето беше прочитано обвинението и беа дадени воведни зборови, а денес се очекува да ја изнесат одбраната.

И покрај тоа што судијата судењето го затвори за јавноста, детали протекуваат во српските медиуми.

Па така, според пишувањата, родителите на Коста на почетокот на судењето плачеле.

Зад нив седеле родителите на жртвите на нивниот син, а беа присутни и сопственикот на стрелиштето каде момчето вежбало гаѓање и тренерот кои се обвинети во обвинителниот акт на Вишото јавно обвинителство.

При излегувањето од судницата, судските редари им дозволиле на сопружниците да се гушнат, а како што јавува репортерот на „Блиц“ од местото на настанот, и двајцата плачеле и се гушкале неколку секунди.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО