Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

Денеска е ден на „датум во огледало“- ве очекуваат три важни настани

-Реклама-

02/02 е енергетски многу поволен датум, според нумеролозите. А денес ве очекуваат три важни настани. Погледнете која.

Реклама

„Огледален датум“ во нумерологијата е ден кога бројот на денот и месецот во годината се исти. И на таков ден нè очекуваат три важни настани, според нумерологијата.

-Реклама-

Според веб-страницата Sensa, денес е идеален ден за донесување важни одлуки кои можат да влијаат на иднината.

-Реклама-

Еница е владетел на овој датум, што значи дека имаме големи можности за нов почеток (врска, кариера, нов проект…) Тоа може да укаже на нова романса, но и не повикува да се поврземе со другите и да создадеме врски кои зрачат со добрина и љубов.

Датумот е поврзан со драконскиот метеорски дожд – ова се глетки кои не повикуваат да трансформираме одредени работи во нашите животи. Тоа може да биде вашиот изглед, односот кон парите или преуредувањето на вашиот дом…

На овој ден Меркур преминува во знакот Вага. Ова ќе предизвика Меркур да изгуби одредена сила, што не е нужно лошо. Напротив, нејзиното сместување во Вага ќе не смири и емоционално ќе ги стабилизира повеќето луѓе.

Пронаоѓањето заеднички јазик ќе стане полесно – особено за оние кои се сосема различни едни од други.

Денешниот ден е енергично многу поволен датум, па можете да го искористите за да си поставите намери, цели и да преземете активни чекори кон остварување на вашите соништа. Среќата нека ве придружува на секој чекор!

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Денеска е ден на „датум во огледало“- ве очекуваат три важни настани

Реклама

02/02 е енергетски многу поволен датум, според нумеролозите. А денес ве очекуваат три важни настани. Погледнете која.

„Огледален датум“ во нумерологијата е ден кога бројот на денот и месецот во годината се исти. И на таков ден нè очекуваат три важни настани, според нумерологијата.

Според веб-страницата Sensa, денес е идеален ден за донесување важни одлуки кои можат да влијаат на иднината.

Еница е владетел на овој датум, што значи дека имаме големи можности за нов почеток (врска, кариера, нов проект…) Тоа може да укаже на нова романса, но и не повикува да се поврземе со другите и да создадеме врски кои зрачат со добрина и љубов.

Датумот е поврзан со драконскиот метеорски дожд – ова се глетки кои не повикуваат да трансформираме одредени работи во нашите животи. Тоа може да биде вашиот изглед, односот кон парите или преуредувањето на вашиот дом…

На овој ден Меркур преминува во знакот Вага. Ова ќе предизвика Меркур да изгуби одредена сила, што не е нужно лошо. Напротив, нејзиното сместување во Вага ќе не смири и емоционално ќе ги стабилизира повеќето луѓе.

Пронаоѓањето заеднички јазик ќе стане полесно – особено за оние кои се сосема различни едни од други.

Денешниот ден е енергично многу поволен датум, па можете да го искористите за да си поставите намери, цели и да преземете активни чекори кон остварување на вашите соништа. Среќата нека ве придружува на секој чекор!


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО