Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Најдобрите и најлошите денови во февруари според астрологијата

-Реклама-

Постојат одредени периоди во месецот кога мислите дека ништо не ви оди од рака или пак периоди кога размислувате дали да посегнете во остварување на веќе планираните цели.

Реклама

Лунарниот календар може да ви помогне.

-Реклама-

Поволни денови: 1, 2, 7, 8, 10, 12, 15, 16, 21, 26, 29 февруари

-Реклама-

Неповолни денови: 3, 6, 9, 11, 13, 14, 17, 24, 27, 28 февруари

Датуми на кои треба да им обрнете особено внимание:

12 февруари

Хороскопот вели дека 12 февруари 2024 година може да биде доста успешен за сите хороскопски знаци. Најдобро е да се посветите на какви било потфати или да планирате пократко патување кое ќе ви донесе низа интересни настани. Доколку сакате да ја подигнете вашата емотивна врска на повисоко ниво, ова е идеалниот ден.

13 февруари

Ова не е поволен ден за преземање на какви било задачи, особено ако тие бараат внимателно планирање, прецизност и размислување. Избегнувајте да земате заеми или да правите големи парични инвестиции.

15 февруари

За разлика од претходниот датум, 15 февруари може да биде добар ден за финансиски трансакции и договори. Искористете го за да ги наплатите сите работи што сте ги направиле во минатото. Време е да ја вратите вашата инвестиција.

16 февруари

Уште еден поволен ден за нови почетоци и започнување стари идеи. Покрај тоа, 16 февруари е одличен за реновирање на домот или преселба.

17 февруари

Астролозите сметаат дека 17 февруари не е сосема поволен ден, но дефинитивно е погоден за изолација. Потрудете се да се посветите на физичка активност и релаксација, особено ако долго време одложувате.

21 февруари

Не е поволен ден за финансиски трансакции, но и за лични работи. Можни се конфликти со блиски луѓе, па затоа се советува да се чувате од избрзани реакции.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Најдобрите и најлошите денови во февруари според астрологијата

-Реклама-

Постојат одредени периоди во месецот кога мислите дека ништо не ви оди од рака или пак периоди кога размислувате дали да посегнете во остварување на веќе планираните цели.

Реклама

Лунарниот календар може да ви помогне.

Поволни денови: 1, 2, 7, 8, 10, 12, 15, 16, 21, 26, 29 февруари

Неповолни денови: 3, 6, 9, 11, 13, 14, 17, 24, 27, 28 февруари

Датуми на кои треба да им обрнете особено внимание:

12 февруари

Хороскопот вели дека 12 февруари 2024 година може да биде доста успешен за сите хороскопски знаци. Најдобро е да се посветите на какви било потфати или да планирате пократко патување кое ќе ви донесе низа интересни настани. Доколку сакате да ја подигнете вашата емотивна врска на повисоко ниво, ова е идеалниот ден.

13 февруари

Ова не е поволен ден за преземање на какви било задачи, особено ако тие бараат внимателно планирање, прецизност и размислување. Избегнувајте да земате заеми или да правите големи парични инвестиции.

15 февруари

За разлика од претходниот датум, 15 февруари може да биде добар ден за финансиски трансакции и договори. Искористете го за да ги наплатите сите работи што сте ги направиле во минатото. Време е да ја вратите вашата инвестиција.

16 февруари

Уште еден поволен ден за нови почетоци и започнување стари идеи. Покрај тоа, 16 февруари е одличен за реновирање на домот или преселба.

17 февруари

Астролозите сметаат дека 17 февруари не е сосема поволен ден, но дефинитивно е погоден за изолација. Потрудете се да се посветите на физичка активност и релаксација, особено ако долго време одложувате.

21 февруари

Не е поволен ден за финансиски трансакции, но и за лични работи. Можни се конфликти со блиски луѓе, па затоа се советува да се чувате од избрзани реакции.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО