Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

„Силви бенд“ станаа баба и дедо – се породи нивната ќерка единица Деа!

-Реклама-

Музичко – брачната двојка Влатко Плевнеш и Силвана Мучиќ или попознати како „Силви бенд“ станаа баба и дедо.

Реклама
-Реклама-

Откако плодот на нивната љубов, нивната единица, ќерката Деа која тргна по нивните музички стапки стана мајка и ги направи горди на неа и новороденото внуче.

-Реклама-

Инаку, Деа е музички едуцирана, со завршено основно и средно музичко на ударни инструменти и студиски престој во Холандија.

А освен ова, таа пушта музика како диџејка, но и работи и како јога инструктор.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

„Силви бенд“ станаа баба и дедо – се породи нивната ќерка единица Деа!

Реклама

Музичко – брачната двојка Влатко Плевнеш и Силвана Мучиќ или попознати како „Силви бенд“ станаа баба и дедо.

Откако плодот на нивната љубов, нивната единица, ќерката Деа која тргна по нивните музички стапки стана мајка и ги направи горди на неа и новороденото внуче.

Инаку, Деа е музички едуцирана, со завршено основно и средно музичко на ударни инструменти и студиски престој во Холандија.

А освен ова, таа пушта музика како диџејка, но и работи и како јога инструктор.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО