Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

Koста во болницата бара чиста постелнина и анатомска перница

-Реклама-

Коста К., кој изврши масакр во основното училиште „Владислав Рибникар“ ,ги шокираше вработените на Клиниката со своето необично барање.

Реклама
-Реклама-

Бара да му се менува постелнината на секои два дена и го обвини персоналот не се грижи за него. Замислува дека е во хотел со пет ѕвезди, исто така не сака да јаде болничка храна, вели дека е под неговото ниво . Сака дури и да му донесат анатомска перница за да ја замени таа „валкана“ болничка перница. Изгледа дека момчето убиец не е свесно за тежината на злосторството што го извршил – пишува „Република.рс“.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Koста во болницата бара чиста постелнина и анатомска перница

Реклама

Коста К., кој изврши масакр во основното училиште „Владислав Рибникар“ ,ги шокираше вработените на Клиниката со своето необично барање.

Бара да му се менува постелнината на секои два дена и го обвини персоналот не се грижи за него. Замислува дека е во хотел со пет ѕвезди, исто така не сака да јаде болничка храна, вели дека е под неговото ниво . Сака дури и да му донесат анатомска перница за да ја замени таа „валкана“ болничка перница. Изгледа дека момчето убиец не е свесно за тежината на злосторството што го извршил – пишува „Република.рс“.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО