Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Исчезна 15 годишно девојче од Белград – мајката моли за помош!

-Реклама-

Девојка од Белград, Лана Милошевиќ (15) исчезнала синоќа во Белград, објавено е на социјалните мрежи.

Реклама

Лана Милошевиќ последен пат е видена, како што се наведува во медиумите, во Црвениот крст во Врачар.

-Реклама-

Мајката на Лана, Вера, ги замоли сите граѓани кои ја гледаат Лана или имаат некаква информација за неа да ја известат неа или полицијата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Исчезна 15 годишно девојче од Белград – мајката моли за помош!

-Реклама-

Девојка од Белград, Лана Милошевиќ (15) исчезнала синоќа во Белград, објавено е на социјалните мрежи.

Реклама

Лана Милошевиќ последен пат е видена, како што се наведува во медиумите, во Црвениот крст во Врачар.

Мајката на Лана, Вера, ги замоли сите граѓани кои ја гледаат Лана или имаат некаква информација за неа да ја известат неа или полицијата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО