Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

Водовод и канализација сега тврди дека во Скопје денеска ќе има вода

-Реклама-

Во текот на денешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето.

Реклама
-Реклама-

За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и непроверени информации, при што против овие лица јавното претпријатие Водовод и канализација ќе превземе соодветни чекори за утврдување на одговорност поради обид да создадат несигурност кај граѓаните на градот Скопје.

-Реклама-

Сите населени места во Градот Скопје ќе бидат целосно и редовно снабдени со вода за пиење.

ЈП Водовод и Канализација

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Водовод и канализација сега тврди дека во Скопје денеска ќе има вода

Реклама

Во текот на денешниот ден Градот Скопје редовно ќе се снабдува со вода, без никаков прекин во снабдувањето.

За жал, на социјалните мрежи од страна на неовластени лица беа објавени и ширени неточни и непроверени информации, при што против овие лица јавното претпријатие Водовод и канализација ќе превземе соодветни чекори за утврдување на одговорност поради обид да создадат несигурност кај граѓаните на градот Скопје.

Сите населени места во Градот Скопје ќе бидат целосно и редовно снабдени со вода за пиење.

ЈП Водовод и Канализација

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО