Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Пристигнуваат многу пари за овие луѓе до 17-ти февруари!

-Реклама-
-Реклама-

Пред нас е недела која носи пресврти на судбината, бидејќи Меркур, Сонцето, Плутон, а наскоро и Марс ќе бидат во Водолија, па планетарната ситуација многу ќе влијае на финансиската состојба на сите хороскопски знаци.

Реклама

Планетите во Водолија имаат предизвикувачки аспекти со Уран и Јупитер во Бик, па затоа е многу ризичен период од годината за какви било инвестиции.

-Реклама-

Ако се прашувате кој ќе има пари до 17 февруари, меѓу нив се и знаците како: Јарци, Ваги, Стрелец и Девици.

ЈАРЕЦ

Планетите во Водолија одговараат на вашата финансиска состојба, па можете да заработите пари од повеќе извори. Во најмала рака, треба да имате две можности за заработка.

ВАГА

Нагласената петта куќа ви носи можност да направите нешто креативно и да заработите големи пари. Марс во Водолија работи за вас, па не мора да се грижите за пари. Во наредниот период можете да го споите убавото и корисното.

СТРЕЛЕЦ

Искористете ги последните денови на Венера и Марс во Јарец за да направите добри парични добивки. Имате можност да направите важен договор.

ДЕВИЦА

Венера во Водолија ви носи можност да добиете покачување или подобро платена деловна понуда. Покрај тоа, можете да сметате на добивање бонус врз основа на вашите напори на работното место.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Овен.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Пристигнуваат многу пари за овие луѓе до 17-ти февруари!

Реклама

Пред нас е недела која носи пресврти на судбината, бидејќи Меркур, Сонцето, Плутон, а наскоро и Марс ќе бидат во Водолија, па планетарната ситуација многу ќе влијае на финансиската состојба на сите хороскопски знаци.

Планетите во Водолија имаат предизвикувачки аспекти со Уран и Јупитер во Бик, па затоа е многу ризичен период од годината за какви било инвестиции.

Ако се прашувате кој ќе има пари до 17 февруари, меѓу нив се и знаците како: Јарци, Ваги, Стрелец и Девици.

ЈАРЕЦ

Планетите во Водолија одговараат на вашата финансиска состојба, па можете да заработите пари од повеќе извори. Во најмала рака, треба да имате две можности за заработка.

ВАГА

Нагласената петта куќа ви носи можност да направите нешто креативно и да заработите големи пари. Марс во Водолија работи за вас, па не мора да се грижите за пари. Во наредниот период можете да го споите убавото и корисното.

СТРЕЛЕЦ

Искористете ги последните денови на Венера и Марс во Јарец за да направите добри парични добивки. Имате можност да направите важен договор.

ДЕВИЦА

Венера во Водолија ви носи можност да добиете покачување или подобро платена деловна понуда. Покрај тоа, можете да сметате на добивање бонус врз основа на вашите напори на работното место.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Овен.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО