Tuesday, February 27, 2024
14.8 C
Skopje
spot_img

Линијата на ангелот чувар на дланката ја имаат само ретките среќници: Ја имате ли вие?

-Реклама-

Ја викаат линија на ангелот, ретко кој ја има на својата рака, а оние со неа, се вели дека се вистински среќници.

Реклама
-Реклама-

Се верува дека луѓето кои ја имаат ова линија на раката имаат ангел чувар што ги чува во тешките ситуации.

-Реклама-

Линијата е паралелна со линијата на животот. Се вели дека луѓето со анѓелската линија лесно ги минуваат препреките и имаат многу среќа во љубовта.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Линијата на ангелот чувар на дланката ја имаат само ретките среќници: Ја имате ли вие?

Реклама

Ја викаат линија на ангелот, ретко кој ја има на својата рака, а оние со неа, се вели дека се вистински среќници.

Се верува дека луѓето кои ја имаат ова линија на раката имаат ангел чувар што ги чува во тешките ситуации.

Линијата е паралелна со линијата на животот. Се вели дека луѓето со анѓелската линија лесно ги минуваат препреките и имаат многу среќа во љубовта.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО