Monday, March 4, 2024
9.8 C
Skopje

Попоски: Во последната недела од февруари се очекуваат обилни врнежи од снег!

-Реклама-
-Реклама-

И понатаму нумеричките модели во последната декада од овој месец даваат сигнали за големо заладување и обилни врнежи од снег во најголемиот дел од регионот, но и во Македонија, објави метеорологот Славчо Попоски.

Реклама

„ Со ова зимата ќе го покаже своето вистинско лице.Инаку изминатиот подолг период сме сведоци на натпросечно топло време и недеостаток на снег. Се надеваме дека во последната декада од овој месец ќе го имаме во изобилство насекаде во регионот, но и во Македонија. Сотојбата и понатаму будно ќе ја следиме и ќе информираме!“ објави тој.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО

Попоски: Во последната недела од февруари се очекуваат обилни врнежи од снег!

Реклама

И понатаму нумеричките модели во последната декада од овој месец даваат сигнали за големо заладување и обилни врнежи од снег во најголемиот дел од регионот, но и во Македонија, објави метеорологот Славчо Попоски.

„ Со ова зимата ќе го покаже своето вистинско лице.Инаку изминатиот подолг период сме сведоци на натпросечно топло време и недеостаток на снег. Се надеваме дека во последната декада од овој месец ќе го имаме во изобилство насекаде во регионот, но и во Македонија. Сотојбата и понатаму будно ќе ја следиме и ќе информираме!“ објави тој.

Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
Html code here! Replace this with any non empty raw html code and that's it.
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО