Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

Бизнис со налепниците НМК, во Чаир се продаваат за 50 денари

-Реклама-

Неколку продавници за автоделови во скопската населба Чаир веќе продаваат и налепници „НМК“.

Реклама

Според информациите од терен, налепниците чинат 50 денари, а за тие пари добивате две лепенки (за предна и задна табличка).

-Реклама-

Секако, налепници можете да подигнете и од Центрите за технички преглед на автомобилите и истите се бесплатни.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Бизнис со налепниците НМК, во Чаир се продаваат за 50 денари

-Реклама-

Неколку продавници за автоделови во скопската населба Чаир веќе продаваат и налепници „НМК“.

Реклама

Според информациите од терен, налепниците чинат 50 денари, а за тие пари добивате две лепенки (за предна и задна табличка).

Секако, налепници можете да подигнете и од Центрите за технички преглед на автомобилите и истите се бесплатни.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО