Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

ПРИСТИГНУВА НАСКОРО: Полната месечина во Девица носи хаос, остануваат уште неколку дена

-Реклама-

Полната месечина во Девица е моќна и ќе ни помогне да ја затвориме вратата на астролошката година. Сатурн е исто така активен под оваа Полна Месечина и иако неговото присуство понекогаш може да биде силно, тоа ќе ни помогне да поставиме граници, особено кога станува збор за нашето здравје. Сатурн ќе не води да бидеме цврсти со себе и ќе ни даде самодоверба да станеме и да го бараме од другите тоа што ни треба.

Реклама

Полната Месечина во Девица пристигнува на 24 февруари 2024 година и е последната Полна Месечина во астролошката година и последната Полна Месечина пред почетокот на сезоната на затемнување. Енергијата за чистење ќе биде силна под оваа полна месечина. Обрнете внимание на вашиот ум, тело и душа.

-Реклама-

Меркур ќе има силно влијание за време на полната месечина. Меркур е и природен владетел на Девицата, па неговото присуство ќе биде засилено. Под оваа полна месечина можеме да примаме пораки или знаци од универзумот кои можат да не водат. Да обрнеме внимание и да му веруваме на нашиот внатрешен глас.

-Реклама-

Исцелителната енергија е силна под полната Месечина во Девица, особено онаа поврзана со негување на телото. Мора да се грижиме за нашето здравје. Искористете ја нејзината енергија за да ја промените вашата исхрана, започнете нов план за вежбање.

Сатурн е исто така активен под оваа Полна Месечина и иако неговото присуство понекогаш може да биде силно, тоа ќе ни помогне да поставиме граници, особено кога станува збор за здравјето. Сатурн ќе не води да бидеме цврсти со себе и ќе ни даде самодоверба да станеме и да го бараме од другите тоа што ни треба.

Искористете ја моќта на Сатурн за да се наметнете и да ги почитувате сите граници. Кажувањето „не“ може да биде страшно и конфронтирачко, но знајте дека универзумот е на ваша страна и ги поддржува сите ваши напори да постигнете подобро здравје во вашиот живот.

Генерално, полната месечина во Девица е моќна и ќе ни помогне да ја затвориме вратата на астролошката година. Додека моќната енергија за чистење циркулира под оваа полна месечина, има и силни потпорни вибрации кои не охрабруваат да се фокусираме на благосостојбата.

Нашето тело е наш храм и време е така да се однесуваме кон себе.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ПРИСТИГНУВА НАСКОРО: Полната месечина во Девица носи хаос, остануваат уште неколку дена

-Реклама-

Полната месечина во Девица е моќна и ќе ни помогне да ја затвориме вратата на астролошката година. Сатурн е исто така активен под оваа Полна Месечина и иако неговото присуство понекогаш може да биде силно, тоа ќе ни помогне да поставиме граници, особено кога станува збор за нашето здравје. Сатурн ќе не води да бидеме цврсти со себе и ќе ни даде самодоверба да станеме и да го бараме од другите тоа што ни треба.

Реклама

Полната Месечина во Девица пристигнува на 24 февруари 2024 година и е последната Полна Месечина во астролошката година и последната Полна Месечина пред почетокот на сезоната на затемнување. Енергијата за чистење ќе биде силна под оваа полна месечина. Обрнете внимание на вашиот ум, тело и душа.

Меркур ќе има силно влијание за време на полната месечина. Меркур е и природен владетел на Девицата, па неговото присуство ќе биде засилено. Под оваа полна месечина можеме да примаме пораки или знаци од универзумот кои можат да не водат. Да обрнеме внимание и да му веруваме на нашиот внатрешен глас.

Исцелителната енергија е силна под полната Месечина во Девица, особено онаа поврзана со негување на телото. Мора да се грижиме за нашето здравје. Искористете ја нејзината енергија за да ја промените вашата исхрана, започнете нов план за вежбање.

Сатурн е исто така активен под оваа Полна Месечина и иако неговото присуство понекогаш може да биде силно, тоа ќе ни помогне да поставиме граници, особено кога станува збор за здравјето. Сатурн ќе не води да бидеме цврсти со себе и ќе ни даде самодоверба да станеме и да го бараме од другите тоа што ни треба.

Искористете ја моќта на Сатурн за да се наметнете и да ги почитувате сите граници. Кажувањето „не“ може да биде страшно и конфронтирачко, но знајте дека универзумот е на ваша страна и ги поддржува сите ваши напори да постигнете подобро здравје во вашиот живот.

Генерално, полната месечина во Девица е моќна и ќе ни помогне да ја затвориме вратата на астролошката година. Додека моќната енергија за чистење циркулира под оваа полна месечина, има и силни потпорни вибрации кои не охрабруваат да се фокусираме на благосостојбата.

Нашето тело е наш храм и време е така да се однесуваме кон себе.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО