Monday, April 15, 2024
27.8 C
Skopje

(ФОТО) Ова е убиениот Македонец во Германија: Родителите му биле дојдени на посета, сега ќе си одат со мртвиот син

-Реклама-

Eмре Исмаил е убиениот македонски државјанин во Германија. Тој е по потекло од Жировница и работел во Есен.Неговите соселани го опишуваат како „златно дете“ кое се нашло на погрешно место во погрешно место. Емре бил на некоја прослава и дошло до расправија со двајца Еритрејци кои со пивски шишиња го претепале до смрт.

Реклама

Во моментот на убиството во посета на 32 годишниот Емре биле дојде неговите родители од Македонија кои сега ќе си заминат со мртвиот син.

-Реклама-

Неговите пријатели го опишуваатци често се фотографирал со дрес од македонската репрезентација.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ФОТО) Ова е убиениот Македонец во Германија: Родителите му биле дојдени на посета, сега ќе си одат со мртвиот син

Реклама

Eмре Исмаил е убиениот македонски државјанин во Германија. Тој е по потекло од Жировница и работел во Есен.Неговите соселани го опишуваат како „златно дете“ кое се нашло на погрешно место во погрешно место. Емре бил на некоја прослава и дошло до расправија со двајца Еритрејци кои со пивски шишиња го претепале до смрт.

Во моментот на убиството во посета на 32 годишниот Емре биле дојде неговите родители од Македонија кои сега ќе си заминат со мртвиот син.

Неговите пријатели го опишуваатци често се фотографирал со дрес од македонската репрезентација.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!