Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

Судот ѝ го врати старателството на Северина над синот

-Реклама-

Пејачката Северина Вучковиќ денеска е најсреќна жена на светот, но не само поради роденденот на нејзиниот син единец, туку и поради информацијата дека судот и го вратил старателството над синот Александар кој го изгуби пред дваесетина дена.

Реклама

Имено откако јавноста се крена на нозе, а регионот постојано информираше за овој скандал, Жупанскиот суд во Сплит одлучил повторно да и го врати старателството на пејачката над синот кое од неодамна го доби неговиот татко Милан Поповиќ.

-Реклама-

Како што пишува „Слободна Далмација“ на својата одржана седница на 6 февруари оваа година се одржала седница на која се донела одлука родителите на 12 годишното момче се должни „родителската улога да ја обавуваат поразумно, заеднички и рамноправно“, пишува медиумот и наведуваат дека синот и е вратен на Северина.

-Реклама-

За пејачката денес е најрадосниот ден покрај роденденот на Александар, пишуваат хрватските медиуми.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Судот ѝ го врати старателството на Северина над синот

-Реклама-

Пејачката Северина Вучковиќ денеска е најсреќна жена на светот, но не само поради роденденот на нејзиниот син единец, туку и поради информацијата дека судот и го вратил старателството над синот Александар кој го изгуби пред дваесетина дена.

Реклама

Имено откако јавноста се крена на нозе, а регионот постојано информираше за овој скандал, Жупанскиот суд во Сплит одлучил повторно да и го врати старателството на пејачката над синот кое од неодамна го доби неговиот татко Милан Поповиќ.

Како што пишува „Слободна Далмација“ на својата одржана седница на 6 февруари оваа година се одржала седница на која се донела одлука родителите на 12 годишното момче се должни „родителската улога да ја обавуваат поразумно, заеднички и рамноправно“, пишува медиумот и наведуваат дека синот и е вратен на Северина.

За пејачката денес е најрадосниот ден покрај роденденот на Александар, пишуваат хрватските медиуми.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО