Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

ДНК ја ставија на лицитација добиената Златна Бубамара, парите ќе ги донираат за Леонид

-Реклама-

Како и минатата година, така и оваа, добиена награда на Златна Бубамара, Панчо и Андреј од ДНК решија да ја стават на лицитација за хумани цели.

Реклама

-Овој пат средствата кои ќе бидат собрани, ќе бидат наменети за лекувањето на ЛЕОНИД ИНДОВ – ЛЕО кој заедно со неговата фамилија ја водат најтешката битка во животот. За жал државата по милионити пат нема слух за вакви ситуации, но затоа ДНК заедно со народот сме секогаш тука да помогнеме колку што можеме и дозволуваат нашите можности. Почетната цена на статуетката е 6.000денари, но искрено се надеваме дека сумата ќе достигне многу повеќе. Ги повикувам сите големи фирми, корпорации и хумани луѓе кои сакаат да ја имаат оваа статуетка во нивните витрини да се приклучат кон лицитацијата, која секогаш ќе ги потсетува за нивното направено хумано дело. Сопственик на “бубамарата” ќе стане оној кој последен ќе ја даде највисоката сума (сумата треба да напишете во коментар), а статуетката ќе биде предадена лично од нас, во пакет со потпишано ексклузивно цеде од нашиот последен албум “ДВАЕСЕТ” и двд издание од јубилејниот концерт одржан во арената „Борис Трајковски”, велат ДНК.

-Реклама-

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ДНК ја ставија на лицитација добиената Златна Бубамара, парите ќе ги донираат за Леонид

-Реклама-

Како и минатата година, така и оваа, добиена награда на Златна Бубамара, Панчо и Андреј од ДНК решија да ја стават на лицитација за хумани цели.

Реклама

-Овој пат средствата кои ќе бидат собрани, ќе бидат наменети за лекувањето на ЛЕОНИД ИНДОВ – ЛЕО кој заедно со неговата фамилија ја водат најтешката битка во животот. За жал државата по милионити пат нема слух за вакви ситуации, но затоа ДНК заедно со народот сме секогаш тука да помогнеме колку што можеме и дозволуваат нашите можности. Почетната цена на статуетката е 6.000денари, но искрено се надеваме дека сумата ќе достигне многу повеќе. Ги повикувам сите големи фирми, корпорации и хумани луѓе кои сакаат да ја имаат оваа статуетка во нивните витрини да се приклучат кон лицитацијата, која секогаш ќе ги потсетува за нивното направено хумано дело. Сопственик на “бубамарата” ќе стане оној кој последен ќе ја даде највисоката сума (сумата треба да напишете во коментар), а статуетката ќе биде предадена лично од нас, во пакет со потпишано ексклузивно цеде од нашиот последен албум “ДВАЕСЕТ” и двд издание од јубилејниот концерт одржан во арената „Борис Трајковски”, велат ДНК.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО