Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

ТАЖНА ВЕСТ: Почина сопственикот на туристичката агенција Аурора и ресортот во Берово

-Реклама-

Почина сопственикот на Аурора Турс, туристичка агенција и сопственик на еден од најубавите хотелски ресорти во Македонија, Аурора Берово, кој поседуваше и угостителски објект на Езерото Козјак, Славе Сирачевски.

Реклама

Веста на фејсбук ја објави поранешниот директор на Агенцијата за туризам Љупчо Јаневски.

-Реклама-

Македонскиот туристички сектор загуби еден од креаторите и визионерите на македонскиот туризам.

-Реклама-

Славе Сирачевски со Аурора Турс и уникатните концепти на Хотел Аурора Берово и Аурора Козјак успеа да докаже дека вложувањата за рурален туризам е голема можност во Македонија и пример за регионот!

Во мое лично име изразувам сочуство на семејството!

Благодарам Славе за многуте совети кои ги сподели со мене и помогна во мојот кариерен развој и развојот на македонскиот туристички сектор.

Почивај во мир Славе.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТАЖНА ВЕСТ: Почина сопственикот на туристичката агенција Аурора и ресортот во Берово

Реклама

Почина сопственикот на Аурора Турс, туристичка агенција и сопственик на еден од најубавите хотелски ресорти во Македонија, Аурора Берово, кој поседуваше и угостителски објект на Езерото Козјак, Славе Сирачевски.

Веста на фејсбук ја објави поранешниот директор на Агенцијата за туризам Љупчо Јаневски.

Македонскиот туристички сектор загуби еден од креаторите и визионерите на македонскиот туризам.

Славе Сирачевски со Аурора Турс и уникатните концепти на Хотел Аурора Берово и Аурора Козјак успеа да докаже дека вложувањата за рурален туризам е голема можност во Македонија и пример за регионот!

Во мое лично име изразувам сочуство на семејството!

Благодарам Славе за многуте совети кои ги сподели со мене и помогна во мојот кариерен развој и развојот на македонскиот туристички сектор.

Почивај во мир Славе.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!