Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

Србија: Ученичка во училиште од ранецот извадила секирa

-Реклама-

Ученичка од 6-то одделение од ОУ „Херој Јанко Чмелик“ од Стара Пазова денеска внесе секира во училиштето.

Реклама

Како што неофицијално дознава РТВ Стара Пазова, таа на одмор од ранецот извадила секира, која веднаш и ја одзеле постарите ученици и вработените во училиштето.

-Реклама-

Засега не е познато зошто ученичката ја донела секирата, но поради неодамнешното откривање на нож во ранецот на ученик од основното училиште „Владислав Рибникар“ во Белград, каде се случи трагедијата со масовното убиство, оваа вест многумина вознемири, пред се учениците и вработените во училиштето.

-Реклама-

Наставата продолжи, а случајот ќе го решаваат училишните власти во соработка со надлежните.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Србија: Ученичка во училиште од ранецот извадила секирa

Реклама

Ученичка од 6-то одделение од ОУ „Херој Јанко Чмелик“ од Стара Пазова денеска внесе секира во училиштето.

Како што неофицијално дознава РТВ Стара Пазова, таа на одмор од ранецот извадила секира, која веднаш и ја одзеле постарите ученици и вработените во училиштето.

Засега не е познато зошто ученичката ја донела секирата, но поради неодамнешното откривање на нож во ранецот на ученик од основното училиште „Владислав Рибникар“ во Белград, каде се случи трагедијата со масовното убиство, оваа вест многумина вознемири, пред се учениците и вработените во училиштето.

Наставата продолжи, а случајот ќе го решаваат училишните власти во соработка со надлежните.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО