Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

Македонија уште еднаш покажа дека е хумана нација: ДНК собраа 690.000 денари за лекување на Леонид

-Реклама-

„Митрески Кирче од Охрид за 250.000 денари ја доби статуетката од Златна Бубамара. Но Филип Патриклиски кој понуди 150.000 денари и Живко Коцев (90.000 денари), како и компанијата Еклектик Диспеч (200.000 денари), сепак решија парите да ги донираат за Лео“, напишаа Панчо и Андреј и открија дека собрале 690.000 денари на аукцијата.

Реклама

Откако ДНК и Врчак добија Златна Бубамара за Хит на годината за песната „Посреќна“, тие се приклучија кон хуманитарната акција во која својата статуетка ја дадоа на лицитација, а парите од истата ќе ги донираат за лекувањето на Леонид Индов во Австрија.

-Реклама-

„Драги наши. И официјално заврши лицитацијата за помош на Лео, преку која наградата Златна Бубамара на популарноста заврши во рацете на Митрески Кирче од Охрид кој ја даде најголемата понуда во износ од 250.000 денари.

-Реклама-

Премногу сме благодарни, не само на него, туку и на сите вас кои учествувавте во лицитацијата, или ја споделувавте со цел да стигне до што повеќе луѓе.

Во исто време, сакаме да ви соопштиме една преубава вест, и воедно да им искажеме огромна благодарност и на господата кои беа дел од лицитацијата: Филип Патриклиски кој понуди 150.000 денари и Живко Коцев (90.000 денари), како и компанијата Еклектик Диспеч (200.000 денари), понуди кои иако не беа највисоки сепак решија да ги донираат за Лео.

Со ова, тоталната сума изнесува неверојатни 690.000 денари, со што Македонија уште еднаш покажа дека е хумана нација, и нација со огромно срце“, напишаа ДНК на Фејсбук.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Македонија уште еднаш покажа дека е хумана нација: ДНК собраа 690.000 денари за лекување на Леонид

Реклама

„Митрески Кирче од Охрид за 250.000 денари ја доби статуетката од Златна Бубамара. Но Филип Патриклиски кој понуди 150.000 денари и Живко Коцев (90.000 денари), како и компанијата Еклектик Диспеч (200.000 денари), сепак решија парите да ги донираат за Лео“, напишаа Панчо и Андреј и открија дека собрале 690.000 денари на аукцијата.

Откако ДНК и Врчак добија Златна Бубамара за Хит на годината за песната „Посреќна“, тие се приклучија кон хуманитарната акција во која својата статуетка ја дадоа на лицитација, а парите од истата ќе ги донираат за лекувањето на Леонид Индов во Австрија.

„Драги наши. И официјално заврши лицитацијата за помош на Лео, преку која наградата Златна Бубамара на популарноста заврши во рацете на Митрески Кирче од Охрид кој ја даде најголемата понуда во износ од 250.000 денари.

Премногу сме благодарни, не само на него, туку и на сите вас кои учествувавте во лицитацијата, или ја споделувавте со цел да стигне до што повеќе луѓе.

Во исто време, сакаме да ви соопштиме една преубава вест, и воедно да им искажеме огромна благодарност и на господата кои беа дел од лицитацијата: Филип Патриклиски кој понуди 150.000 денари и Живко Коцев (90.000 денари), како и компанијата Еклектик Диспеч (200.000 денари), понуди кои иако не беа највисоки сепак решија да ги донираат за Лео.

Со ова, тоталната сума изнесува неверојатни 690.000 денари, со што Македонија уште еднаш покажа дека е хумана нација, и нација со огромно срце“, напишаа ДНК на Фејсбук.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!