Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

Да бидеме хумани: Потребна ѝ е нашата помош на малата Кара

-Реклама-

На дванаесетгодишната Кара од Скопје итно и е потребно дијагностицирање, а потоа и лекување на ретката болест кое е неопходно да се направи во Шпанија, Барселона во болницата San Joan de Deu Barcelona Hospital.

Реклама

Кара сè уште лежи на Клиниката за детски болести во Скопје. Само за дијагностицирање на болеста (14 дена испитувања и престој во болницата во Шпанија) потребни се 22.811 евра.

-Реклама-

Секоја помош е добредојдена и е од големо значење за нејзиното семејство.

-Реклама-

Донациите можат да се извршат преку следната банкарска сметка: 210-7000006840-83, НЛБ банка.

Исто така можете да донирате 100 денари и со повик на донаторските линии на А1 и Телеком.

Т-Мобиле: 143-135

А1: 143-464

Родител: Васе Селовски 076 404 310

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Да бидеме хумани: Потребна ѝ е нашата помош на малата Кара

Реклама

На дванаесетгодишната Кара од Скопје итно и е потребно дијагностицирање, а потоа и лекување на ретката болест кое е неопходно да се направи во Шпанија, Барселона во болницата San Joan de Deu Barcelona Hospital.

Кара сè уште лежи на Клиниката за детски болести во Скопје. Само за дијагностицирање на болеста (14 дена испитувања и престој во болницата во Шпанија) потребни се 22.811 евра.

Секоја помош е добредојдена и е од големо значење за нејзиното семејство.

Донациите можат да се извршат преку следната банкарска сметка: 210-7000006840-83, НЛБ банка.

Исто така можете да донирате 100 денари и со повик на донаторските линии на А1 и Телеком.

Т-Мобиле: 143-135

А1: 143-464

Родител: Васе Селовски 076 404 310


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО