Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

НОВИ ДЕТАЛИ ЗА УБИСТВОТО НА ММА БОРEЦОТ СТЕФАН: Избоден повеќе од 15 пати – Тажно е, заврши млад живот, тој беше примерно момче вели Боксерот Николиќ

-Реклама-

Стефан Савиќ (23), ММА борецот кој во ноќта меѓу саботата и неделата во Дорчол беше убиен од Василије Гачевиќ (23) и Марко Даничиќ (23), буквално е искасапен, со повеќе од 15 убоди по телото.

Реклама

Браца Здравковиќ, детектив, изјави дека убиениот млад човек вечерта бил во клубот и дека додека бил таму немало никаков инцидент, обезбедувањето не можело да знае дека нешто подоцна ќе се случи бидејќи таа вечер во клубот се било мирно.

-Реклама-

-Кобната ноќ убијците го начекале Савиќ пред клубот и веднаш почнале да го бодат, па Стефан ранет почнал да бега, но Гачевиќ и Даничиќ го стигнале на аголот од улиците Добрачина и Дунавска – рече Здравковиќ во Ново утро со Јована Јеремиќ на ТВ Пинк.

-Реклама-

Тој рече дека мислел дека Стефан не се занимавал со никакви криминални активности и дека слушнал дека се работи за одмазда за некоја тепачка од пред неколку години со еден од момците кои играле за Црвена звезда од Мали Мокрог Луг.

Целата вест може да ја прочитате на pink.rs
Извор: pink.rs

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

НОВИ ДЕТАЛИ ЗА УБИСТВОТО НА ММА БОРEЦОТ СТЕФАН: Избоден повеќе од 15 пати – Тажно е, заврши млад живот, тој беше примерно момче вели Боксерот Николиќ

Реклама

Стефан Савиќ (23), ММА борецот кој во ноќта меѓу саботата и неделата во Дорчол беше убиен од Василије Гачевиќ (23) и Марко Даничиќ (23), буквално е искасапен, со повеќе од 15 убоди по телото.

Браца Здравковиќ, детектив, изјави дека убиениот млад човек вечерта бил во клубот и дека додека бил таму немало никаков инцидент, обезбедувањето не можело да знае дека нешто подоцна ќе се случи бидејќи таа вечер во клубот се било мирно.

-Кобната ноќ убијците го начекале Савиќ пред клубот и веднаш почнале да го бодат, па Стефан ранет почнал да бега, но Гачевиќ и Даничиќ го стигнале на аголот од улиците Добрачина и Дунавска – рече Здравковиќ во Ново утро со Јована Јеремиќ на ТВ Пинк.

Тој рече дека мислел дека Стефан не се занимавал со никакви криминални активности и дека слушнал дека се работи за одмазда за некоја тепачка од пред неколку години со еден од момците кои играле за Црвена звезда од Мали Мокрог Луг.

Целата вест може да ја прочитате на pink.rs
Извор: pink.rs


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО