Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

Парите ќе ги добијат до крајот на втората недела од МАРТ, голема парична награда ќе следува за овие хороскопски знаци

-Реклама-

Парите ќе ги добијат до крајот на втората недела од МАРТ, голема парична награда ќе следува за овие хороскопски знаци

Реклама

Новата месечина во Риби се ближи, а ние играме уште еден ѕвезден рулет, па одредени хороскопски знаци ќе имаат поголема финансиска среќа од другите.

-Реклама-

Сезона е на Риби, а Сонцето, Меркур, Сатурн и Нептун се во овој знак, па затоа е многу важно да се справиме со вистинските информации. Во овој момент лесно е да бидете погрешно проценети поради Меркур во Риби.

-Реклама-

Ако се прашувате кој ќе има пари до 9 март, меѓу нив се и знаците како што се: Водолија, Лав, Бик и Рак.

ВОДОЛИЈА
Планетите во Риби укажуваат на тоа дека се борите за поголема заработка, па ќе имате нови разговори за висината на вашата плата. Можно е да заработите помалку, но не толку колку што очекувате.

ЛАВ
Планетите во осмата куќа ви носат спонзорства, но и можност да наследите некои поголеми пари. Во секој случај нема да ви недостигаат пари до 9 март.

БИК
Меркур во Риби ви носи пари преку пријателите. Можете да заработите на основа на партнерска работа во наредниот период. Сепак, тоа нема да биде повеќе, туку помалку пари.

РАК
Финансиски ви оди многу добро и немате потреба да се грижите за парите, бидејќи тие доаѓаат од сите страни. Ве очекува заработка во странство, но и образование. Така, имате шанса да заработите пари врз основа на вашето деловно знаење.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Вага.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Парите ќе ги добијат до крајот на втората недела од МАРТ, голема парична награда ќе следува за овие хороскопски знаци

Реклама

Парите ќе ги добијат до крајот на втората недела од МАРТ, голема парична награда ќе следува за овие хороскопски знаци

Новата месечина во Риби се ближи, а ние играме уште еден ѕвезден рулет, па одредени хороскопски знаци ќе имаат поголема финансиска среќа од другите.

Сезона е на Риби, а Сонцето, Меркур, Сатурн и Нептун се во овој знак, па затоа е многу важно да се справиме со вистинските информации. Во овој момент лесно е да бидете погрешно проценети поради Меркур во Риби.

Ако се прашувате кој ќе има пари до 9 март, меѓу нив се и знаците како што се: Водолија, Лав, Бик и Рак.

ВОДОЛИЈА
Планетите во Риби укажуваат на тоа дека се борите за поголема заработка, па ќе имате нови разговори за висината на вашата плата. Можно е да заработите помалку, но не толку колку што очекувате.

ЛАВ
Планетите во осмата куќа ви носат спонзорства, но и можност да наследите некои поголеми пари. Во секој случај нема да ви недостигаат пари до 9 март.

БИК
Меркур во Риби ви носи пари преку пријателите. Можете да заработите на основа на партнерска работа во наредниот период. Сепак, тоа нема да биде повеќе, туку помалку пари.

РАК
Финансиски ви оди многу добро и немате потреба да се грижите за парите, бидејќи тие доаѓаат од сите страни. Ве очекува заработка во странство, но и образование. Така, имате шанса да заработите пари врз основа на вашето деловно знаење.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Вага.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!