Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Полициски хеликоптер пренесе повредено лице до Скопје откако се повредила на скијање на Шар Планина

-Реклама-

Мвр со соопштение:

Реклама

Денеска (02.03.2024) e добиено барање од Центарот за управување со кризи, хеликоптер Ми 171 на Хеликоптерската единица за полициски намери при одделот за воздухопловни единици на МВР, пренесе повредено лице од месноста „Орлов Камен“ на Шар Планина до Клинички центар каде е предадено на медицински лица за укажување на помош.

-Реклама-

Лицето во стабилна здравствена состојба е предадено на болничкиот персонал.

-Реклама-

Погледнете го видеото:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!

(ВИДЕО) Полициски хеликоптер пренесе повредено лице до Скопје откако се повредила на скијање на Шар Планина

Реклама

Мвр со соопштение:

Денеска (02.03.2024) e добиено барање од Центарот за управување со кризи, хеликоптер Ми 171 на Хеликоптерската единица за полициски намери при одделот за воздухопловни единици на МВР, пренесе повредено лице од месноста „Орлов Камен“ на Шар Планина до Клинички центар каде е предадено на медицински лица за укажување на помош.

Лицето во стабилна здравствена состојба е предадено на болничкиот персонал.

Погледнете го видеото:


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!