Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Сара Рељиќ направи вистински спектакл: Запеа “Македонско девојче”, публиката воодушевена ја изненади со многу цвеќиња

-Реклама-

Сара Рељиќ направи спектакл во Гевгелија: Запеа “Македонско девојче”, публиката воодушевена ја изненади со многу цвеќиња.

Реклама

Вчера во клуб во Гевгелија гостуваше познатата Сара Рељиќ, таа направи атмосфера за која долго ќе се зборува.

-Реклама-

-Реклама-

Во еден момент ја запеа и “Македонско девојче”, а публика воодушевена ја изненади со голем број цвеќиња.

Над 800 гости и фанови дојдоа на нејзината забава која траеше до раните утрински часови.

Погледнете дел од атмосферата:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!

(ВИДЕО) Сара Рељиќ направи вистински спектакл: Запеа “Македонско девојче”, публиката воодушевена ја изненади со многу цвеќиња

Реклама

Сара Рељиќ направи спектакл во Гевгелија: Запеа “Македонско девојче”, публиката воодушевена ја изненади со многу цвеќиња.

Вчера во клуб во Гевгелија гостуваше познатата Сара Рељиќ, таа направи атмосфера за која долго ќе се зборува.

Во еден момент ја запеа и “Македонско девојче”, а публика воодушевена ја изненади со голем број цвеќиња.

Над 800 гости и фанови дојдоа на нејзината забава која траеше до раните утрински часови.

Погледнете дел од атмосферата:


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО