Tuesday, April 16, 2024
27.8 C
Skopje

ОВА Е СИНОТ КОЈ БЕШЕ УБИЕН ОД ТАТКОТО: Пукаше во синот, па се обиде да си пресуди – СОСЕДИТЕ ВО ШОК ВО ВЛАДИМИРЦИ

-Реклама-

Невидена трагедија се случи денеска околу 16:30 часот во Владимирци, кога таткото Т.М (64) со пушка го убил синот Т.И (37).

Реклама

После тоа се обидел да се самоубие. Со тешки повреди на главата и без свест бил примен во Општата болница Шабац, од каде поради тежината на повредите е пренесен во Клиничкиот центар на Србија.

-Реклама-

Ова страшно убиство се случило во нива, во близина на семејната куќа, во атар на село Владимирци. Според информациите, убиениот млад човек не живеел со својот татко и според приказната на мештаните не биле во добри односи.

-Реклама-

-Тој млад човек живеел сам, бидејќи татко му го избркал од дома. Бил склон кон алкохол, а во последно време слушаме дека бил на лекување. Тој се врати пред некој ден. Не знаеме што би му направил на татко му – рекол еден од соседите.

Соседите велат дека се работи за вредно и чесно семејство

– Има и брат. Тоа е вреден, добар автомеханичар. А овој што го убил татко му, одел низ селото и работел за плата, се снашол како знаел – велат во селото.

Се уште не се познати мотивите за оваа страшна трагедија.

Во тек е истрага и испитување на околностите на несреќата.

Курир.рс/Блиц

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ОВА Е СИНОТ КОЈ БЕШЕ УБИЕН ОД ТАТКОТО: Пукаше во синот, па се обиде да си пресуди – СОСЕДИТЕ ВО ШОК ВО ВЛАДИМИРЦИ

Реклама

Невидена трагедија се случи денеска околу 16:30 часот во Владимирци, кога таткото Т.М (64) со пушка го убил синот Т.И (37).

После тоа се обидел да се самоубие. Со тешки повреди на главата и без свест бил примен во Општата болница Шабац, од каде поради тежината на повредите е пренесен во Клиничкиот центар на Србија.

Ова страшно убиство се случило во нива, во близина на семејната куќа, во атар на село Владимирци. Според информациите, убиениот млад човек не живеел со својот татко и според приказната на мештаните не биле во добри односи.

-Тој млад човек живеел сам, бидејќи татко му го избркал од дома. Бил склон кон алкохол, а во последно време слушаме дека бил на лекување. Тој се врати пред некој ден. Не знаеме што би му направил на татко му – рекол еден од соседите.

Соседите велат дека се работи за вредно и чесно семејство

– Има и брат. Тоа е вреден, добар автомеханичар. А овој што го убил татко му, одел низ селото и работел за плата, се снашол како знаел – велат во селото.

Се уште не се познати мотивите за оваа страшна трагедија.

Во тек е истрага и испитување на околностите на несреќата.

Курир.рс/Блиц


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО