Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

АКО СТЕ ГО КУПИЛЕ, ВРАТЕТЕ ГО ВО МАРКЕТОТ Повлечен чоколаден бар бидејќи содржи делови од пластика

-Реклама-

Серискиот број на повлечените производи е OSK0934652 и има рок на употреба до 18.08.2024.

Реклама

Агенцијата за храна информира дека од продавниците се повлекува чоколаден бар Милка орео од 37 грама поради присуство на делови од пластика.

-Реклама-

Чоколадниот бар е произведен во Mondelez Polska Production SP Zoo, а увозник е операторот со храна ТД Нелт.

-Реклама-

Доколку сте купиле од овој производ треба да го вратите во продавницата во која сте пазаруале.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

АКО СТЕ ГО КУПИЛЕ, ВРАТЕТЕ ГО ВО МАРКЕТОТ Повлечен чоколаден бар бидејќи содржи делови од пластика

Реклама

Серискиот број на повлечените производи е OSK0934652 и има рок на употреба до 18.08.2024.

Агенцијата за храна информира дека од продавниците се повлекува чоколаден бар Милка орео од 37 грама поради присуство на делови од пластика.

Чоколадниот бар е произведен во Mondelez Polska Production SP Zoo, а увозник е операторот со храна ТД Нелт.

Доколку сте купиле од овој производ треба да го вратите во продавницата во која сте пазаруале.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО