Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Град со големина на орев, се побеле пред малку во овој регион во Македонија

-Реклама-

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Град со големина на орев, се побеле пред малку во овој регион во Македонија

Реклама

Невреме со град со големина на орев го погоди регионот на Гевгелија, а најмногу град падна во селото Негорци.

-Реклама-

Според информации од жители на Негорци, градот на два пати го погодил регионот.

-Реклама-

– Град со големина на орев паѓаше нешто по 12:30 часот, а по 13:00 часот повторно падна и се е побелено.

Според информациите со кои располагаме градот ги погоди селото Негорци, градот Гевгелија и други околни населени места, велат жители на Негорци.

Во невремето од 7. март од удар на гром загина и малолетник во атарот на селото Негорци, кога ја напасувал стоката.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Град со големина на орев, се побеле пред малку во овој регион во Македонија

Реклама

(ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ВО МАКЕДОНИЈА: Град со големина на орев, се побеле пред малку во овој регион во Македонија

Невреме со град со големина на орев го погоди регионот на Гевгелија, а најмногу град падна во селото Негорци.

Според информации од жители на Негорци, градот на два пати го погодил регионот.

– Град со големина на орев паѓаше нешто по 12:30 часот, а по 13:00 часот повторно падна и се е побелено.

Според информациите со кои располагаме градот ги погоди селото Негорци, градот Гевгелија и други околни населени места, велат жители на Негорци.

Во невремето од 7. март од удар на гром загина и малолетник во атарот на селото Негорци, кога ја напасувал стоката.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО