Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

Стефан Лазаров со молба: Ова е баба Добринка има 70 години ја нема веќе еден час, ако некој ја види да не извести

-Реклама-

Познатиот јутубер Стефан Лазаров пред малку се огласи на социјалните мрежи со
молба за помош:

Реклама

Баба Добринка која има 70 години има деменција и ја нема веќе 1 час.

-Реклама-

Доколку некој ја види во населба Аеродром или било каде ве молам јавете се на 076 458 926.

-Реклама-

Тој се огласи и преку видео и побара секој што може да сподели. Се работи за бабата на неговата сопруга Марта.

Споделете да бидеме хумани!

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Стефан Лазаров со молба: Ова е баба Добринка има 70 години ја нема веќе еден час, ако некој ја види да не извести

Реклама

Познатиот јутубер Стефан Лазаров пред малку се огласи на социјалните мрежи со
молба за помош:

Баба Добринка која има 70 години има деменција и ја нема веќе 1 час.

Доколку некој ја види во населба Аеродром или било каде ве молам јавете се на 076 458 926.

Тој се огласи и преку видео и побара секој што може да сподели. Се работи за бабата на неговата сопруга Марта.

Споделете да бидеме хумани!


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО