Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

Нова парична помош и парични средства пристигнуваат за овие луѓе до крајот на месец МАРТ – се предвидува за овие хороскопски знаци

-Реклама-

Затемнувањето на Полната Месечина во Вага (25 март) се ближи, а положбата на планетите за пари повеќе ќе им одговара на одредени знаци од Зодијакот од другите.

Реклама

Предизвикувачките аспекти на небото не предупредуваат да не правиме избрзани потези, особено оние поврзани со финансиите. Поради полната месечина во Вага, многу луѓе ќе имаат потреба да носат одлуки со афект.

-Реклама-

Ако се прашувате кој ќе има пари до 30 март, меѓу нив се и знаците како што се: Риби, Овен, Скорпии и Лавови.

-Реклама-

РИБА
Сонцето и Меркур во Овен ви носат помал профит, но тоа ќе биде доволно за да ги покриете трошоците. Со личност Овен можете да заработите.

ОВЕН
Сезоната на вашиот знак ви носи бројни можности, не само за пари, туку и во сите други области од вашиот живот. Искористете го овој период.

СКОРПИЈА
Добрите аспекти на Јупитер ви носат профит преку деловно партнерство. Одлична недела за зголемување на заработката.

ЛАВ
Ви одговараат Сонцето и Меркур во Овен, па парите ви се лепат. Една личност од странство ќе ви понуди нова работа.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Стрелец.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Нова парична помош и парични средства пристигнуваат за овие луѓе до крајот на месец МАРТ – се предвидува за овие хороскопски знаци

-Реклама-

Затемнувањето на Полната Месечина во Вага (25 март) се ближи, а положбата на планетите за пари повеќе ќе им одговара на одредени знаци од Зодијакот од другите.

Реклама

Предизвикувачките аспекти на небото не предупредуваат да не правиме избрзани потези, особено оние поврзани со финансиите. Поради полната месечина во Вага, многу луѓе ќе имаат потреба да носат одлуки со афект.

Ако се прашувате кој ќе има пари до 30 март, меѓу нив се и знаците како што се: Риби, Овен, Скорпии и Лавови.

РИБА
Сонцето и Меркур во Овен ви носат помал профит, но тоа ќе биде доволно за да ги покриете трошоците. Со личност Овен можете да заработите.

ОВЕН
Сезоната на вашиот знак ви носи бројни можности, не само за пари, туку и во сите други области од вашиот живот. Искористете го овој период.

СКОРПИЈА
Добрите аспекти на Јупитер ви носат профит преку деловно партнерство. Одлична недела за зголемување на заработката.

ЛАВ
Ви одговараат Сонцето и Меркур во Овен, па парите ви се лепат. Една личност од странство ќе ви понуди нова работа.

Хороскопскиот знак кој треба да игра игри на среќа е Стрелец.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО