Sunday, April 14, 2024
16.8 C
Skopje

Дел од оваа територија на Скопје без вода

-Реклама-

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради реконструкција на водоводна мрежа на улицата „Милан Мијалковиќ“ без број.

Реклама

Без вода денеска од 10:30 часот се дел од корисниците од улиците „Караџица“, „Милан Мијалковиќ“, „Полог“, „Кара Трифун“ и „Малина Попиванова“ во општина Кисела Вода.

-Реклама-

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради реконструкција на водоводна мрежа на улицата „Милан Мијалковиќ“ без број.

-Реклама-

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Дел од оваа територија на Скопје без вода

Реклама

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради реконструкција на водоводна мрежа на улицата „Милан Мијалковиќ“ без број.

Без вода денеска од 10:30 часот се дел од корисниците од улиците „Караџица“, „Милан Мијалковиќ“, „Полог“, „Кара Трифун“ и „Малина Попиванова“ во општина Кисела Вода.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот е поради реконструкција на водоводна мрежа на улицата „Милан Мијалковиќ“ без број.

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО