Monday, April 15, 2024
27.8 C
Skopje

Почина познатиот македонски доктор

-Реклама-

На 65-годишна возраст почина познатиот специјалист по радиологија, д-р Златко Стојковски.

Реклама

Стојковски е роден 1959 година во Скопје, а со години работеше како радиолог.

Со години на посветеност и стручност, тој стекна углед како радиолог, оставајќи значаен траг во медицинската заедница. Неговата работа, експертиза и хуманост беа инспирација за сите кои го познаваа добро и работеа со него, како пациентите, така и колегите,стои во објавата на Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари АСМЛ.

-Реклама-

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Почина познатиот македонски доктор

Реклама

На 65-годишна возраст почина познатиот специјалист по радиологија, д-р Златко Стојковски.

Стојковски е роден 1959 година во Скопје, а со години работеше како радиолог.

Со години на посветеност и стручност, тој стекна углед како радиолог, оставајќи значаен траг во медицинската заедница. Неговата работа, експертиза и хуманост беа инспирација за сите кои го познаваа добро и работеа со него, како пациентите, така и колегите,стои во објавата на Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари АСМЛ.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО