Saturday, April 13, 2024
7.8 C
Skopje

ЕДНИОТ ЈА БАРАЛ ДАНКА, ДРУГОТ САКАЛ ДА ЈА ИЗМАМИ ПОЛИЦИЈАТА! Нови детали од истрагата за грозоморното злосторство

-Реклама-

Еден од осомничените за убиството на Данка Илиќ помогнал во потрагата, додека другиот сакал да ја доведе во заблуда полицијата.

Реклама

Како што дознава „Информер“, кога Ј.С. (50) и Д.Д. (50) со автомобил „фиат панда“ ја удрил Данка Илиќ (2), убиецот се обидел да остане смирен и наводно и помогнал на полицијата во потрагата. Другиот се криел и се криел, на таа информација полицијата ја темелела истрагата.

-Реклама-

Едниот од осомничените учествувал во потрагата по Данко Илиќ.

-Реклама-

Како што дознава „Информер“, кога Ј.С. (50) и Д.Д. (50) со автомобил „фиат панда“ ја удрил Данка Илиќ (2), убиецот се обидел да остане смирен и наводно и помогнал на полицијата во потрагата. Другиот се криел и се криел, на таа информација полицијата ја темелела истрагата.

Едниот од осомничените учествувал во потрагата по Данко Илиќ.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Hello, Monetag!

ЕДНИОТ ЈА БАРАЛ ДАНКА, ДРУГОТ САКАЛ ДА ЈА ИЗМАМИ ПОЛИЦИЈАТА! Нови детали од истрагата за грозоморното злосторство

Реклама

Еден од осомничените за убиството на Данка Илиќ помогнал во потрагата, додека другиот сакал да ја доведе во заблуда полицијата.

Како што дознава „Информер“, кога Ј.С. (50) и Д.Д. (50) со автомобил „фиат панда“ ја удрил Данка Илиќ (2), убиецот се обидел да остане смирен и наводно и помогнал на полицијата во потрагата. Другиот се криел и се криел, на таа информација полицијата ја темелела истрагата.

Едниот од осомничените учествувал во потрагата по Данко Илиќ.

Како што дознава „Информер“, кога Ј.С. (50) и Д.Д. (50) со автомобил „фиат панда“ ја удрил Данка Илиќ (2), убиецот се обидел да остане смирен и наводно и помогнал на полицијата во потрагата. Другиот се криел и се криел, на таа информација полицијата ја темелела истрагата.

Едниот од осомничените учествувал во потрагата по Данко Илиќ.


ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО