Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

(ВИДЕО) ПОЛИЦАЈЦИТЕ НАПРАВИЛЕ НЕВЕРОЈАТНА ГРЕШКА – Во последен момент успеале да спречат трагедија во Шпанија!!

-Реклама-

Кога полицајците пристигнале на местото на настанот се појавил млад човек кој се обидел да го одврати бомбашот самоубиец да скокне.

Реклама

На видеото кое кружи на интернет може да се види човек кој има намера да се самоубие, покрај него е млад човек кој сака да го спречи и полицајци.

-Реклама-

Меѓутоа, ситуацијата добива неочекуван пресврт кога еден од полицајците ќе фати погрешна личност – момчето што дошло да помогне!

-Реклама-

Авторот на видеото го снимил овој момент и можете да го слушнете како се смее додека не може да поверува што се случува, со извици дека фатениот не е во право.

Откако полицијата брзо ја сфатила грешката, го пуштила младиот човек и успеала да го убедат бомбашот самоубиец да се откаже од својот фатален план, пишува Euro es Euro.

Ваквата ситуација предизвика метеж на социјалните мрежи поради недоразбирањето и брзата реакција на полицајците кои на крајот успеаја да ја спречат трагедијата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) ПОЛИЦАЈЦИТЕ НАПРАВИЛЕ НЕВЕРОЈАТНА ГРЕШКА – Во последен момент успеале да спречат трагедија во Шпанија!!

-Реклама-

Кога полицајците пристигнале на местото на настанот се појавил млад човек кој се обидел да го одврати бомбашот самоубиец да скокне.

Реклама

На видеото кое кружи на интернет може да се види човек кој има намера да се самоубие, покрај него е млад човек кој сака да го спречи и полицајци.

Меѓутоа, ситуацијата добива неочекуван пресврт кога еден од полицајците ќе фати погрешна личност – момчето што дошло да помогне!

Авторот на видеото го снимил овој момент и можете да го слушнете како се смее додека не може да поверува што се случува, со извици дека фатениот не е во право.

Откако полицијата брзо ја сфатила грешката, го пуштила младиот човек и успеала да го убедат бомбашот самоубиец да се откаже од својот фатален план, пишува Euro es Euro.

Ваквата ситуација предизвика метеж на социјалните мрежи поради недоразбирањето и брзата реакција на полицајците кои на крајот успеаја да ја спречат трагедијата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО