Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

Се трага по телото на малата Данка – Полицијата пред малку влезе во ова село, на неколку километри од Злот

-Реклама-

Телото на Данка Илиќ (2) се уште не е пронајдено.

Реклама

Таа беше убиена на 26 март, а делото беше откриено на 4 април годинава, кога беа уапсени Срѓан Јанковиќ и Дејан Драгијевиќ, работници на ЈКП „Водовод“ од Бор.

-Реклама-

Во полиција го признаа убиството, а во обвинителството само Дејан ја изнесе својата одбрана и објасни како се случило се. Сепак, тој одби да каже каде е телото.

-Реклама-

Од тој ден полицијата деноноќно ги пребарува селата кај Бор.

Како што јавува нашиот известувач, полицијата рано утринава дошла во Шумраковац. Тоа е прво село до Злот, од каде што е осомничениот Дејан Драгијевиќ.

– Имаше патрола. Во страв сме откако слушнавме што се случи во Бањско Поље. Кутро дете, а тешко за родителите, кои сега не знаат каде е телото на нивната ќерка – вели еден од жителите на Шумраковац.

Според надлежните од МУП, потрагата по детето нема да престане додека не го најдат.

(Telegraf.rs)

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Се трага по телото на малата Данка – Полицијата пред малку влезе во ова село, на неколку километри од Злот

-Реклама-

Телото на Данка Илиќ (2) се уште не е пронајдено.

Реклама

Таа беше убиена на 26 март, а делото беше откриено на 4 април годинава, кога беа уапсени Срѓан Јанковиќ и Дејан Драгијевиќ, работници на ЈКП „Водовод“ од Бор.

Во полиција го признаа убиството, а во обвинителството само Дејан ја изнесе својата одбрана и објасни како се случило се. Сепак, тој одби да каже каде е телото.

Од тој ден полицијата деноноќно ги пребарува селата кај Бор.

Како што јавува нашиот известувач, полицијата рано утринава дошла во Шумраковац. Тоа е прво село до Злот, од каде што е осомничениот Дејан Драгијевиќ.

– Имаше патрола. Во страв сме откако слушнавме што се случи во Бањско Поље. Кутро дете, а тешко за родителите, кои сега не знаат каде е телото на нивната ќерка – вели еден од жителите на Шумраковац.

Според надлежните од МУП, потрагата по детето нема да престане додека не го најдат.

(Telegraf.rs)

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО