Wednesday, May 22, 2024
14.8 C
Skopje

Дино Мерлин земен со Брза Помош – се огласи неговиот менаџер и соопшти каква му е состојбата

-Реклама-

Дино Мерлин заврши во Брза Помош – се огласи неговиот менаџер и соопшти каква му е состојбата

Реклама

-Дино е добро. Тој се чувствува добро. Беше болен, но сега му оди одлично. Тој е дома во Сараево – тврди неговото раководство за Дневни аваз.

-Реклама-

Еве го и сведочењето на лицето кое било присутно кога пејачката била однесен од Итната помош.

-Реклама-

– Изгледаше многу лошо, едвај оди. Јас живеам овде, па често го гледам, одвреме-навреме доаѓа во неговата продавница – изјави очевидец на „24сата.хр“.

– Јас и мојот пријател седевме во паркот спроти неговата продавница. Потоа видовме брза помош, влегоа во неговиот дуќан, а не долго потоа излезе со нив – објасни сведокот.

Цело време со него била неговата ќерка Наида, пренесуваат хрватските медиуми.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Дино Мерлин земен со Брза Помош – се огласи неговиот менаџер и соопшти каква му е состојбата

-Реклама-

Дино Мерлин заврши во Брза Помош – се огласи неговиот менаџер и соопшти каква му е состојбата

Реклама

-Дино е добро. Тој се чувствува добро. Беше болен, но сега му оди одлично. Тој е дома во Сараево – тврди неговото раководство за Дневни аваз.

Еве го и сведочењето на лицето кое било присутно кога пејачката била однесен од Итната помош.

– Изгледаше многу лошо, едвај оди. Јас живеам овде, па често го гледам, одвреме-навреме доаѓа во неговата продавница – изјави очевидец на „24сата.хр“.

– Јас и мојот пријател седевме во паркот спроти неговата продавница. Потоа видовме брза помош, влегоа во неговиот дуќан, а не долго потоа излезе со нив – објасни сведокот.

Цело време со него била неговата ќерка Наида, пренесуваат хрватските медиуми.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО