Sunday, May 19, 2024
17.8 C
Skopje

(ВИДЕО) Познатиот македонски јутубер Ритко објави видео снимки дека е ограбен и дека му земале 7000 евра

-Реклама-

(ВИДЕО) Познатиот јутубер Ритко објави снимки дека е ограбен и дека му земале 7000 евра

Реклама

Ридван Мемедов од Битола или во јавноста познат како Ритко е еден од најпопуларните јутјубери во Македонија.

-Реклама-

Неговиот јутјуб канал го следат повеќе од 200.000 луѓе.

-Реклама-

Тој вчера објави видео снимки од неговиот дом каде што тврди дека е ограбен и дека му земале 7000 евра.

Ритко објави видео од својот дом. Погледнете:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

(ВИДЕО) Познатиот македонски јутубер Ритко објави видео снимки дека е ограбен и дека му земале 7000 евра

-Реклама-

(ВИДЕО) Познатиот јутубер Ритко објави снимки дека е ограбен и дека му земале 7000 евра

Реклама

Ридван Мемедов од Битола или во јавноста познат како Ритко е еден од најпопуларните јутјубери во Македонија.

Неговиот јутјуб канал го следат повеќе од 200.000 луѓе.

Тој вчера објави видео снимки од неговиот дом каде што тврди дека е ограбен и дека му земале 7000 евра.

Ритко објави видео од својот дом. Погледнете:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО